• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Lakshmi

Doftoljan Lakshmi har fått sitt namn från Överflödets gudinna i den indiska mytologin och har en jordisk myskdoft.

 
629 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Parfymoljorna från The Goddess Line bär alla indiska gudinnenamn. Med sin unika doftkollektion har The Goddess Line varit en mycket populär doftserie hos Pistill sedan butiken öppnade 2005.

Parfymoljorna är tillverkade av naturliga, eteriska oljor, utan alkohol eller vatten, och innehåller endast naturliga doftaromer. De är därför mycket skonsamma mot huden och vi rekommenderar även dem till personer som är känsliga för starka dofter. Dessutom så är de enkla att appicera tack vare flaskans roll-on applikator. 

Det här är verkligen ett hälsosamt alternativ till de syntetiska parfymerna som finns på marknaden idag.

Varje parfymolja i serien har en genomtänkt doft med terapeutisk effekt. Lakshmi, Överflödets gudinna, en gudinna av lycka och rikedom, har en jordig myskdoft med en underton av sandelträ och patchouli - som står för skönhet och överflöd. Detta är en unisex doft, en jordnära doft med kryddig underton.

I övrigt består doftkollektionen av följande gudinnor: Parvati - Uthållighetens gudinna, Athena - Vishetens gudinna, Saraswati - Kreativitetens gudinna, Isis - Pånyttfödelsens gudinna och Durga - Styrkans gudinna.

 

Volym 9 ml
Egenskaper Naturlig doft för huden utan syntetiska tillsatser. Glasflaska med roll-on-applicator.
Innehållsdeklaration Mandelolja (Prunus dulcis oil), Sandelträ (Santalum album oil), Frankinsense (Boswellia carterii gum oil), Amber Fragrance och Patchouli (Pogostemon cablin oil) och Vitamin E (Tocopherol) och Rosmarin (Rosmarinus officinalis). Vegan och ej djurtestad..