• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Le Wand Arch

Stilfulla Arch, en dildo i blankt rostfritt stål är designad för fokuserad stimulans av g-punkten och underbara njutningsfulla stunder.

 
1 898 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Om du letat efter en stav i stilfull design tillverkad i rostfritt stål - ett av de mest hygieniska material vi har - för fokuserad stimulans av G-punkten, då är Arch från Le Wand något för dig.

Med sin stadiga vikt och raka form passar Arch för många olika njutningsfulla intima stunder. Arch är tillverkad i kompakt, rostfritt stål i en stilfull medveten design. Den ena änden är lite trubbigare och passar utmärkt för stimulans av G-punkten. Den andra änden är lite spetsigare och kan kittla dina erogena zoner i underlivet på ett fantastiskt sätt.

Om du gillar temperaturskillnader går det bra att värma eller kyla ner din Arch under rinnande vatten. Känslan av det kalla ömsom varma stålet kan vara väldigt upphetsande och spännande att utforska. 

Du kan använda alla typer av glidmedel på Le Wand Arch. Vi rekommenderar Balance från Aleah Care som är ett vattenbaserat och helt naturligt glidmedel.

Det är enkelt att rengöra Arch med en rengöringsgel. Ta en klick Clean från Aleah Care och smörj in. Låt verka i 20 sekunder och skölj därefter av med ljummet vatten. För att göra en djupare rengöring kan du även koka din Arch i cirka 3 minuter.

Egenskaper En dildo i kompakt rostfritt stål med två olika ändar.
Mått Längd: 20 cm. Diameter: 3,4 cm - 3,6 cm i vardera ände.
Material Kompakt rostfritt stål.