• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Mannens Tao

Varför pratas det så sällan om den manliga sexualiteten i positiva och uppmuntrande ordalag? Det är dags för mannen att återerövra en positiv bild av sin sexualitet.

 
329 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Boken Mannens Tao: Vägen till lycka, potens och livskraft är en bok om mannens sexualitet och essens skriven av Irene Andersson.

Den manliga sexualiteten är i grunden en positiv kraft, precis som den kvinnliga, som förutom att skapa liv även ger hälsa, åtrå, extas och livsenergi. Inom den taoistiska visdomen har det sedan länge varit väl känt att även mannen har oanade förmågor inom sig och att män kan bli multiorgasmiska och få helkroppsorgasm. Men för att få det så behöver mannen återta kontakten både med sitt känsloliv och sin maskulina kraft. Det är dags för mannen att återerövrar en positiv bild av sin egen sexualitet. 

Boken inleds med ett teoriavsnitt om taoism, qigong, sexuell qigong och vad som menas med sexuell energi. Den tar även upp livets olika skeenden, prostatabesvär och det manliga klimakteriet, andropausen. Dessutom presenteras en rad övningar som är speciellt skapade för män. 

Taos avsikt är inte att skapa en ny "Machoman" som kan ha sex hur länge som helst och alltid är redo. Taos avsikt är inte heller att skapa en "Mjukisman" som bara är inkännande och meditativ. Det handlar inte om antingen eller, utan om både och.

Tao vill lära - både män och kvinnor - en praktisk väg att använda både sin livsenergi och att fördjupa sin upplevelse av kärlek och frihet i själen. Det finns egentligen bara en väg, den som leder till en djupare kontakt med dig själv och en acceptans av den du är. 

Irene Andersson är certifierad qigonginstruktör sedan 1998. Hon har utbildat sig på Tao Garden i Thailand, direkt av Mantak Chia och tillbringat mycket tid tillsammans med taoistiska läromästare i olika länder. Hon är en uppskattad kursledare och föredragshållare och har även skrivit "Kvinnans Tao: Vägen till glädje, njutning och livsenergi!". En bok om kvinnans sexualitet och essens.

Egenskaper Författare: Irene Andersson. Förlag: Procreative. Utgiven: 2014-03-31. 1 Upplagan. Innehåller även 25 illustrationer.
Mått 124 sidor.
Vikt 400 g