• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Mika Rabbit Lila

Raffinerad kraftfull P-punkts rabbit med en härlig pulserande stimulans som ger dig det där lilla extra!

 
1 299 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

MIKA Rabbit - Den nyaste designen av en klassisk rabbit!

Möt Mika, en rabbit vars unika och innovativa design tar din njutning till helt nya höjder.

Utrustad med tre motorer och 10 hastighets inställningar kan du anpassa intensiteten just efter dina preferenser. Men det mest speciella med Mika är den trummande tungan som stimulerar G-punkten på ett helt nytt sätt och som tillsammans med klitorisstimulansen tar dig på en lustresa du tidigare inte varit med om.

Mika är tillverkad av högkvalitativt silikon av medicinsk kvalitet, vilket gör den mjuk, len och helt kroppssäker. Dess vattentäta design gör den perfekt för allsidig njutning även i duschen och badet.

Mika är utrustad med avancerad teknologi som gör den kompatibel med VIVE-appen. Med appen kan du skapa egna vibrationsmönster, dela kontrollen med din partner över långa avstånd och utforska nya nivåer av intimitet och spänning.

Märket VIVE har fått flera utmärkelser såsom bland annat bästa nya varumärke, så ge dig själv den ultimata gåvan av njutning med Mika från VIVE och upplev passion på helt ny nivå.

Garanti 1 år
Egenskaper Rabbit med tre motorer och en trummande del som stimulerar g-punkten. Uppladdningsbar med USB-kabel. Helt vattentät och interaktiv med VIVE-appen.
Mått Införbar längd: 12 cm Diameter: 3 cm
Material Kroppssäker silkon och ABS-plast