• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Mind, Body and Soul

Ett härligt spel där du låter kortens frågor guida dig och din partner så att ni kan öppna upp era chakran tillsammans och få era energier att lysa upp.

 
369 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Ett spännande spel för dig och din partner. Lär känna varandra ordentligt genom att spela chakra-spelet Mind, Body and Soul. 

Spelet går ut på att ni flyttar var sin spelpjäs på spelbrädan och uppmanas under resans gång att ta upp kort med frågor att ställa till varandra med syfte att öppna specifika chakran. 

På varje kort finns 20 frågor och det finns två uppsättningar kort med våra sju chakran i fokus, vilket sammanlagt ger 240 chakra-frågor.

Låt kortens frågor guida er så ni kan öppna upp och hela era chakran och på så sätt når en djupare samhörighet. Vinner gör du när du har lyckats samla in alla sju chakran på en rad. Din partner ger dig då en intim belöning anpassat till ditt sakrala- och hjärtchakra.

Spelet innehåller: En spelbräda, 14 chakra-kort, 14 chakra-mynt, 2 spelpjäser, en tärning och spelregler. Frågorna är könsneutrala, så det här spelet fungerar för alla.

Egenskaper Brädspel med frågor för att öppna deltagarens chakran.
Innehållsdeklaration Spelet innehåller: En spelbräda, 14 chakra-kort, 14 chakra-mynt, 2 spelpjäser, en tärning och spelregler. Frågorna är könsneutrala, så det här spelet fungerar för alla.