• Trygg e-handel      √ Kvalitetsprodukter      √ Diskreta paket      √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Doxy Wand

Wand med sladd

 
1 499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Om du som kvinna vill uppnå en härlig orgasm så är DOXY produkten för dig!

Vi brukar kalla den för det lilla trollspöt och som har gjort många kvinnor lyckliga.

Den här produkten är världens mest kraftfulla massageapparat/vibrator och den enda som har en kontrollerad pulsinställning.

Oavsett om du använder The Doxy Massager till utvändig kroppsmassage, eller om du använder den för en mer intim punktstimulans, så kommer du garanterat njuta av dess djupgående vibrationer.

På handtaget hittar du tre knappar, en av/på-knapp samt en knapp för att öka och en för att minska vibrationsstyrkan.

Massagehuvudet är lätt att rengöra och tillverkat av medicinsk silikon. De stora och lättmanövrerade knapparna är även utrustade med svagt lysande blå LED för att förenkla lekar i mörkare miljöer.

Produkten är tillverkad enbart av högkvalitativa och säkra material. Det mjuka huvudet är tillverkat av ett allergifritt medicinskt klassat material som är fritt från latex och ftalater.

Den drivs av en vanlig stickkontakt av en säkrare modell (PSU) och har en sladd på hela 3 meter, så du slipper uppleva att du har en begränsad rörlighet när du använder den. Den är inte vattentålig och ska inte doppas i vatten vid rengöring.

Använd förslagsvis ett glidmedel vid användning så att den lätt glider fram över din hy. Efter varje användning bör den torkas med en lätt fuktig trasa, alternativt rengöras med en desinficerade rengöringgel och eller spray.

The MAGIC WAND is here!