• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Doxy Wand Vit

Klassisk wand med kraftfulla vibrationer för både kropp och erotisk stimulans. Drivs med strömkabel.

 
1 499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Doxy Wand ses som en av världens mest kraftfulla massageapparat och den enda med en kontrollerad pulsinställning. 

Om du som kvinna vill uppnå en härlig orgasm så är Doxy Wand produkten för dig! Vi brukar kalla den för det lilla trollspöt, eftersom den har gjort många kvinnor lyckliga.

Materialvalet är medvetet valt för att se till att vibrationerna blir extra starka så att de kan tränga djupare in i kroppen än vad andra motsvarande vibratorer gör. 

Du kommer garanterat njuta av Doxys djupgående vibrationer oavsett om du använder den till utvändig kroppsmassage eller om du använder den för en mer intim punktstimulans. 

På handtaget hittar du tre knappar, en av/på-knapp samt en knapp för att öka och en för att minska vibrationsstyrkan.

Massagehuvudet är lätt att rengöra och tillverkat av medicinsk silikon. De stora och lättmanövrerade knapparna är även utrustade med svagt lysande blå LED för att förenkla lekar i mörkare miljöer.

Produkten är tillverkad enbart av högkvalitativa och säkra material. Det mjuka huvudet är tillverkat av ett allergifritt medicinskt klassat material som är fritt från latex och ftalater.

Den drivs av en vanlig stickkontakt av en säkrare modell (PSU) och har en sladd på hela 3 meter, så du slipper uppleva att du har en begränsad rörlighet när du använder den. Den är inte vattentålig och ska inte doppas i vatten vid rengöring.

 

 

Använd förslagsvis ett glidmedel vid användning. Efter varje användning bör den torkas med en lätt fuktig trasa, alternativt rengöras med en antibakteriell rengöringsgel.

Egenskaper Mycket stark vibrationsstyrka med steglös vibrationslägen. Ej vattentålig. Eldriven, 3 m lång sladd.
Mått Längd: 34,5 cm. Diameter: 7 cm.
Material PVC, Hårdplast, Aluminium