• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Naked Addiction Nr7

Naturtrogen dildo med både rotation och vibration, välj fritt och hitta din njutning och alla känselpunkter vaginalt. Finns i två storlekar.

 
1 299 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Naked Addiction är en naturtrogen dildo, mjuk på ytan och med en fast kärna för en så realistisk känsla som möjligt. Genom enkel styrning med två knappar kan du utforska alla dina känselpunkter vaginalt.

Toppen har en roterande funktion samtidigt som kraftfulla vibrationer sprids längs med hela skaftet. Du kan välja att antingen endast ha rotation eller endast vibration, alternativt att du väljer båda samtidigt beroende på vad som fungerar bäst för dig. En njutningsfull dildo med sju olika lägen som stärker ditt sexuella välbefinnande. 

Finns i två storlekar: Nr 7 och Nr 8. 

Tillverkad i ett nytt och unikt material, Incredifeel, som ger en realistisk yta och silkeslen känsla. Fri från ftalater och latex. Otroligt mjuk, sammetslent vid beröring men samtidigt fast för att ge ett perfekt motstånd vid en penetration tack vare den fasta kärnan i silikon.

Sugkoppen längst ner kan fästas på de flesta släta ytor och gör att dildon passar dessutom bra i våra strap-on harness. För ett riktigt stabilt stöd rekommenderas en dildo med platt fot.  

Laddningssladd, manual och vit silkespåse medföljer. 

 

Egenskaper Uppladdningsbar. Vattentät. 7 vibrationslägen. Trådlös fjärrkontroll. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel. Kraftfull sugpropp i botten som passar även bra i våra strap-on-selar (harness). Reselås. Beige hudfärg.
Mått Diameter 4,5 cm. Längd 21 cm varav 12 cm går att föra in.
Material Incredi Feel premium silikon med dubbel densitet. Mjuk yta runt styvare inre kärna för realistisk känsla.