• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Nova II Röd

Underbara Nova är justerbar och skapad för att stärka den sexuella energin. Erbjuder stimulans av både klitoris och G-punkten med djupgående vibrationer på en och samma gång. Här går elegant design och njutning hand i hand.

 
1 799 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Nova II introducerar ett helt nytt sätt att njuta med sitt unika justerbara skaft som innebär att du kan ändra vinkeln på skaftet så att det passar just dig. Dessutom har den en böjbar och flexibel klitorisstimulator, formad så att den aldrig lämnar klitoris därhän. 

Den mjukt vadderade och sammetslena toppen på staven i kombination med de djupa vibrationerna tar dig till nya höjder av extas. Nova II har nämligen två motorer, en inre och en yttre som kan vibrera i olika hastigheter och mönster. Pröva även att stimulera penis genom att använda den böjbara flexibla klitorisstimulatorn som en vibrerande ring.  

Nova II har tio förbestämda vibrationsmönster som du enkelt kan välja mellan. Dessutom har du och din partner möjlighet att styra Nova via en smartphone. Ladda ner appen We-Connect gratis från AppStore och Google Play. Med hjälp av den kan ni sedan njuta även på distans - till och med från ett annat land. Du kan dessutom konstruera dina egna vibrationsmönster, vilket ger dig oändliga kombinationsmöjligheter.

 

 

Egenskaper Justerbar vaginalstav med vadderad topp. Flexibel klitorisstimulator. 10 vibrationslägen. Kan även styras direkt från WeConnect-appen via bluetooth eller över internet. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (strömadapter köpes separat). Vattentät. Färg: Fuschiaröd.
Mått Längd: 21,7 cm. Skaftets diameter: 3,9 cm.
Material Sammetslen kroppssäkert silikon.