• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

ON Orgasmolja Orginal

Känslighetsoljan som ger en naturlig stimuleringseffekt. Ger en varm och kittlande känsla när den appliceras och endast ett par droppar räcker.

 
329 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Många som provat ON Sensuva orgasmolja har beskrivit effekten av produkten som att orgasmen kommer snabbare, med längre livslängd och mer frekvent. Vissa kvinnor har beskrivit effekten som något som de aldrig har upplevt tidigare.

Applicera 1-2 droppar och massera försiktigt på din klitoris, undvik kontakt med urinröret. Efter ett par minuter känner du en värmande känsla följt av pirrande stimulans som pulserar härligt - och som varar upp till 45 minuter. Applicera efter behov.

Med rekommendationen 1-2 droppar så räcker flaskan till ca 50 gånger pirrig njutning.

ON är tillverkad på naturliga, botaniska ingredienser och  eteriska oljor för att skapa en säker och naturlig stimuleringseffekt som inte liknar någon annan liknande produkt.

ON orgasmolja finns i olika varianter. Orginal är första utgåvan av känseloljan. För den som vill ha en ännu starkare effekt så finns On Ultra som är 30% starkare.

Volym 5 ml. Räcker till cirka 50 applikationer.
Innehållsdeklaration Sötmandelolja, kanel, Naturliga tokoferoler (vitamin E), kiseldioxid, Phenoxyethanol och Ethylhexyglycerin och rosmarinolja.