Varukorg

Total 0 kr

Kassa
Loader
bag 0

Gigi II ljusrosa

1 279 kr
Dildo för g-punkten
  • Leveranstid: 5-7 dagar
  • Endast i webbutiken

GIGI™ 2 är en ny och förbättrad version av LELOs otroligt populära G-punktsvibrator, i mångas tycke det absolut bästa Pleasure Object som någonsin skapats. Den nya versionen med LELOs egenutvecklade platta topp som är perfekt utformad för att utforska erogena zoner, har ännu mjukare silikon. En helt vattentät design med dubbelt så kraftfulla vibrationer. Utan att kompromissa med vare sig diskretion eller kvalitet levererar de åtta olika vibrationsmönstren intensiva njutningar som trotsar all beskrivning.

GIGI är ett specialiserat ”pleasure object” för den kräsne G-punktskonnässören. Hennes omsorgsfullt skulpterade form skapar fantastiska möjligheter för stimulans av G-punkten, men utesluter självklart inte andra användningsomsråden. GIGI har åtta förprogrammerade pulseringsmönster och steglös kontroll av vibrationsfrekvensen, allt enkelt kontrollerat via ett interface. Gigi kombinerar kraft och precision, är mycket stark men också mycket tyst, allt för att maximera antalet njutningstillfallen.

GIGI levereras i en elegant presentask tillsammans med laddare, sidenpåse för elegant förvaring, flerspråkig manual samt ett års LELO-garanti.

Behöver du hjälp?

Ring oss, vi hjälper gärna till

klarna visa  mastercard  

Bodysafe

Arrow up

Din produkt är tillagd

×