• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Premium Rolling Head

Innovativ och spännande produkt med pirrande, sugande effekt för njutningsfull intimmassage.

 
249 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Premiumserien från Tenga erbjuder dig en intimmassage utöver det vanliga. En pirrande och sugande effekt som tack vare timglasformen ger din penis ett fast tryck precis när du tränger in. Dessutom låter den innovativa designen med en flexibel övre del dig böja produkten för en intensivare massage av framför allt ollonet.

Det mjuka materialet i den inre tuben har en spännande struktur som ger en extra skjuts på friktionen. Du kontrollerar vakuumeffekten med hjälp av det lilla hålet i toppen på produkten. Genom att täcka hålet mer eller mindre med ett finger, kan du styra sugeffekten och hur intensiv stimulering du vill ha. 

Rolling Head är tänkt att användas som engångsbruk, men den höga kvaliteten på material och funktion gör att du kan njuta av den fler gånger så länge du rengör den.

Vi rekommenderar att du efter användning använder Clean från Aleah Care som är en antibakteriell rengöringsgelé. Låt din Rolling Head lufttorka efter att du rengjort den, så är den startklar till nästa gång du vill nå himmelska höjder på egen hand. 

Tips: Använd ett vattenbaserat glidmedel för bästa känsla och hållbarhet. 

Japanska Tenga är experter på onaniprodukter för män. Deras produkter har en tydlig estetisk elegans. Du känner lätt igenom dem för sin genomtänkta design och funktion samt rena färgval. 

Egenskaper Innovativ design med roterande huvud. Intimmassage för penis. Enkel att rengöra och återanvända.
Material Elastomer.