• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Pulse

App-kontrollerad klitorisstimulans när den är som bäst. Djupgående sug som tar dig till himmelska höjder. Om och om igen.

 
998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Upplev svindlande höjder med klitorisstimulatorn Pulse som med sitt kraftiga sug, unika puls-teknologi och andra härliga funktioner tar dig till nya oanade höjder.

Pulse är utformad för att ge riktad djupgående stimulering där du behöver det mest och har fem ultimata suglägen. Den ligger bra i handen med sin avsmalnande kurviga form, har ett riktat munstycke som når fram på alla kroppar och är sammetslen mot huden. 

Förutom att erbjuda underskön klitorisstimulans kan du prova Pulse på dina bröstvårtor för en extra skön njutningsupplevelse. Dessutom är den helt vattentät, vilket gör att du även kan njuta av den i duschen eller i badet. Pulse har också en minnesfunktion som gör att du enkelt kan börja om igen från där du slutade sist. LED-indikatorn hjälper dig också att snabbt hitta rätt program för dig. 

Din Pulse kan dessutom kopplas ihop med Svakom-Appen som erbjuder dig ännu fler funktioner, men framförallt låter din partner styra stimulatorn på distans för ytterligare en dimension på din njutning. Perfekt för par där den ena partnern är ute på resa.

 

Garanti 1 år.
Egenskaper Klitorisstimulator med ljudvågor. 5 vågmönster, 5 hastigheter. Uppladdningsbar med USB-kabel som medföljer (adapter köpes separat). Laddningstid: 3h, användningstid: Upp till 4h. Förvaringspåse medföljer. Svakom-app. Vattentät. Reselås. Färg: Plommon,
Mått Längd: 13 cm. Diameter: 4 cm. Inre diameter: 1 cm.
Material Kropssäker silikon med sammetslen känsla.