• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Saraswati

Doftoljan Saraswati har fått sitt namn från kreativitetens gudinna i den indiska mytologin och står för trygghet och lugn. Oljan har en stimulerande doft av apelsinblom med inslag av jasmin och Patchouli som motverkar depression

 
629 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Parfymoljorna från The Goddess Line bär alla indiska gudinnenamn. Med sin unika doftkollektion har The Goddess Line varit en mycket populär doftserie hos Pistill sedan butiken öppnade 2005.

Parfymoljorna är tillverkade av naturliga, eteriska oljor, utan alkohol eller vatten, och innehåller endast naturliga doftaromer. De är därför mycket skonsamma mot huden och vi rekommenderar även dem till personer som är känsliga för starka dofter. Dessutom så är de enkla att appicera tack vare flaskans roll-on applikator. 

Det här är verkligen ett hälsosamt alternativ till de syntetiska parfymerna som finns på marknaden idag.

Varje parfymolja i serien har en genomtänkt doft med terapeutisk effekt. Saraswati, Kreativitetens gudinna, full av flöde och kreativitet, står för lycka och konst. Doftoljan har en kvinnlig blommig doft med inslag av upplyftande och stimulerande jasmin som av aromterapeuterna brukar användas för att balansera hormoner och lindra smärta i samband med graviditet. Dessutom finns ett tydligt inslag av apelsinblomma och Patchouli som motverkar depression.

I övrigt består doftkollektionen av följande gudinnor: Parvati - Uthållighetens gudinna, Lakshmi - Överflödets gudinna, Athena - Vishetens gudinna, Durga - Styrkans gudinna och Isis - Pånyttfödelsens gudinna.

Volym 9 ml
Egenskaper Naturlig doft för huden utan syntetiska tillsatser. En blommig och harmonisk blandning av doftnoter. Glasflaska med rollon-applicator.
Innehållsdeklaration Jojobaolja (Simmondsia chinensis oil), Kokosolja (Cocos nucifera oil), Druvkärnsolja (Vitis vinifera seed oil), eteriska oljor från Neroli (Citrus aurantium flower oil), Jasmin (Jasminum grandiflorum) och Patchouli (Pogostemon cablin oil), Rosmarinsextrakt (Rosmarinus Officinalis) och Vitamin E (Tocopherol). Ej djurtestat. Vegan