• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Sensitive Gel

Naturlig intimkräm för ökad stimulans och känslighet.

 
369 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

I en nyligen genomförd undersökning framgick att endast 25% av kvinnorna får orgasm vid samlag.

I stort sett alla kvinnor som testat Sensitive Gel berättar om en stigande grad av känslighet och en ökad sexuell tillfredsställelse. Oavsett om du har lätt eller mycket svårt att få orgasm så kan ViaMax Sensitive Gel hjälpa dig att uppnå en större sexuell tillfredsställelse och en ökad sexlust.

Sensitive Gel är en svensktillverkad intimgel som bidrar till ökad känslighet, starkare orgasmer och en ökad fuktighet. Produkten är säker att använda ihop med kondom och intimhjälpmedel. Effekten är omedelbar och ökar med antalet användningar.

Den unika kombination av ingredienser i gelen gör att det verksamma ämnet L-arginin snabbt tränger in i huden och bidrar till att öka blodcirkulationen i området. Ökad blodcirkulation leder i sin tur till ökad känslighet och därmed också starkare orgasmer.

Applicera vid behov en liten mängd gel på klitoris och massera in försiktigt.


 


Volym Tub, 50 ml.
Egenskaper Naturlig intimkräm för ökad känslighet.
Innehållsdeklaration Aqua, arginin, ornitin, mentol, olja av grönmynta (Mentha viridis), extrakt av ginsengrot (Panax ginseng), vild jamsrotsextrakt (Dioscorea villosa), karbomer, propylenglykol, polysorbat-20, metylparaben, dinatrium Edta, imidazolidinylurea, Fd & Red 33.