• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Sinnlig föreläsning på Pistill

Sugen på en lustfylld AW, en annorlunda möhippa eller att få ny inspiration tillsammans med dina vänner? Vi erbjuder skräddarsydda föreläsningar med olika teman digitalt eller på plats i butiken. Du har även möjlighet att abonnera butiken. Love is in the air!

 
350 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Boka Pistill för en sinnlig föreläsning skräddarsydd just för dig och ditt gäng.

Sedan starten 2005 har vi haft förmånen att genomföra hundratals föreläsningar med olika teman. Allt från privata möhippor, lustfylld inspiration tillsammans med vänner till skräddarsydda kvällar med kunskapsförmedling i samarbete med olika aktörer kring ämnet sexuell hälsa och intimprodukter. 

Så varför inte samla dina vänner eller kollegor till ett annorlunda arrangemang? Vi kan även erbjuda digitala föreläsningar och inspiration för privata grupper. Minst antal: 6 personer.  

Ta chansen och boka in dig och dina vänner eller arbetskollegor på ett annorlunda och pirrande event i lustens tecken. Vi bjuder in till vår vackra oas i butiken på Drottninggatan 100 där ni välkomnas med dryck och tilltugg. Därefter följer en sinnlig föreläsning som skräddarsys efter era önskemål på tema och inriktning.

Efter föreläsningen finns det tid för att ställa frågor i grupp och sedan är det fritt att mingla runt i butiken, botanisera och upptäcka vårt väl utvalda sortiment. Våra produktspecialister står redo för att guida er.

Totalt brukar hela eventet ta ca 1h - 1,5h (föreläsning ca 20-30 min)

Vid födelsedagsfirande eller möhippa är det fint att överlämna ett presentkort med valfri valör till födelsedagsbarnet eller bruden. Presentkortet kan köpas inför eventet eller på plats. 

Gör en intresseanmälan för att boka in datum och tid. Klicka här!

Efter att du har gjort en intresseanmälan kontaktar vi dig via mejl eller telefon för att boka in datum och tid samt föreläsningstema. Så kom gärna med önskemål gällande tema på föreläsningen. Behöver du tips och förslag så ger vi dig mer än gärna lite vägledning på uppskattade och populära teman. Informera även om det finns allergier.

Priset är 350 kr per person. 

Anmälan är bindande. Betalas senast en vecka (7 dagar) innan bokat datum. Avbokning sker senast en vecka innan. 

Egenskaper Boka Pistill koncept med föreläsning och shopping. Alla får 15% vid köp vid tillfället. Bokas i förväg. Minst antal: 6 personer.