• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

SIRI III Purple

Stig upp till orgasmiska höjder med förtjusande SIRI III -En vibrator för kvinnor med varierande intensitet och vibrationsmönster som kommer att ta dig till nya nivåer av njutning.

 
1 699 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Upplev en fullständigt sensuell upplevelse med SIRI™ 3 klitorisvibrator, designad för att låta din passion för musik leda dig till orgasmisk lycka.

Med den avancerade SoundSense™-tekniken fångar den upp ljudets vibrationer och förvandlar dem till intensiva känslor för din njutning.

SIRI™ 3 är mer än bara en klitorisvibrator; den är en ljudaktiverad konstnär med rytm. Genom att använda den speciellt framtagna spellistan kan du låta dig drivas av dess pulserande rytmer och uppleva en mästerligt orkestrerad klitorisorgasm.

Här är några av de fantastiska funktionerna hos SIRI 3:

SoundSense™-teknik:

Den revolutionerande SoundSense™-tekniken gör det möjligt för SIRI™ 3 att reagera på musikens frekvenser i realtid och omvandla dem till njutbara vibrationer som stimulerar din klitoris.


Fokuserad ljudigenkänning:

Med en automatisk förstärkningskontroll anpassar SIRI™ 3 volymen för att säkerställa en optimal upplevelse. Den sänker volymen om signalen är för stark och höjer den när den är för svag.


Åtta kraftfulla njutningsinställningar:

Med åtta olika vibrationsinställningar erbjuder SIRI™ 3 en mångsidig upplevelse, från lockande surr till tillfredsställande puls, så att du kan anpassa den efter dina önskemål och behov.
Uppladdningsbar via USB och helt vattentät: Med möjligheten att ladda via USB kan du njuta av obegränsade klimax när som helst och var som helst.

Dess vattentäta design gör den perfekt för användning i badet eller duschen för en extra sensuell upplevelse.

Dessutom erbjuder SIRI™ 3 en 2-årig garanti som täcker eventuella problem som uppstår efter inköpsdatum. Om du behöver göra ett garantianspråk inom denna tidsram, kommer produkten att ersättas kostnadsfritt. Se till att spara ditt kvitto för att kunna dra nytta av garantin fullt ut!Garanti 2 år
Egenskaper Klitorisvibrator med 8 olika variationer. Uppladdningsbar via USB och vattentät
Mått 96 x 45 x 34 mm
Material Len kroppsäker silikon, ABS-plastlast