• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Smart Vibe Vit

Ta dig och din partner allt närmare en gemensam orgasm. Vibrerande penisring för två.

 
1 099 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Smart Vibe penisring har underbart djupgående vibrationer paketerat i en stilren, läcker design. En prisbelönt produkt avsedd för både dig och din partner när ni har omslutande sex.

Det finurliga med Smart Vibe är just att den ser till att rikta kraftfulla vibrationer mot både penis och klitorisområdet vid omslutande sex. Den platta ringen i mjuk silikon sitter bekvämt runt penisroten och är så pass töjbar att den passar de flesta. Ringen är i första hand tänkt att hålla vibratorn på plats så ni båda kan njuta fullt ut tillsammans.

Vibratorn erbjuder er fem vibrationsstyrkor och två vibrationsmönster som du enkelt justerar genom ett knapptryck. Den avlånga formen gör att vibrationerna når precis där du och din partner vill ha dem och garanterar njutning i de flesta positioner.

Prova också att sätta ringen runt två fingrar och trycka ner dem mot vibratorn för sensuell massage över hela kroppen och upptäck nya erogena zoner. 

Använd gärna ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med din Smart Vibe för en skönare känsla. Vi rekommenderar Balans från Aleah Care som är helt naturligt.

Japanska Tengas produkter har en tydlig estetisk elegans. Du känner lätt igen dem för sin genomtänkta design och funktion samt sobra färgval. Flera av dem har vunnit många olika priser för både funktionalitet och design. 

Egenskaper Vibrationsinställningar: 5 styrkor och 2 mönster. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (strömadapter köpes separat). Vattentät.
Mått Längd på vibratordelen: 5,2 cm. Ringens diameter: 3,2 cm (ej utstretchad).
Material Medicinsk silikon.