• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

SONA ll Cruise Cerise

Var med om en sensationell upplevelse med hjälp av ljudvågor som når på djupet..

 
1 599 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Sona II Cruise stimulerar hela din klitoris - även de delar du inte ser - med milda ljudvågor istället för konventionella vibrationer. En sensationell klitorisstimulering som ger en mer intensiv orgasm. Och eftersom den inte berör klitoris direkt kan den användas för att generera flera orgasmer om och om igen utan något obehag.

Sona II Cruise har en greppvänlig och ergonomisk design utsmyckad med vågformade räfflor på baksidan som som ger ett perfekt grepp och elegant uttryck. 

Munstycket är något bredare och extra mjukt en för djupare njutning. Med en mjukare vaddering runt om får du högsta komfort. Med sina 12 olika intensitetsnivåer ger den en mer varierad njutning. Dessutom är knapparna lätta att reglera - även när du blundar och ger dig hän. 

SONA II Cruise är tillverkad av ett helt stycke silkeslent premiumsilikon, utan några skarvar och dessutom 100 procent vattentät – även vid laddningsuttaget - vilket gör den oerhört lätt att rengöra. Och inte minst så helt underbar att använda i duschen eller badkaret när du får en stund över.

Garanti 1 år.
Egenskaper 12 stimulanslägen. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel. Vattentät.
Mått Längd: 11,5 cm. Bredd: 5,5 cm.
Material Silkeslen kroppssäker premiumsilikon. Detaljer i ABS-plast.