• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Sync O Sage

Njut av den ultimata och mest intuitiva parvibratorn Sync O med justerbar passform, beröringskänslig kontroll och fjärrstyrda vibrationer.

 
1 998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Sync O är designad för att förbättra intimiteten och förstärka samförståndet mellan partners genom att erbjuda stimulans för båda samtidigt. Med sin justerbara design och flexibla passform kan Sync anpassas för att passa varje kroppsform och leverera precis rätt stimulans där det är som skönast.

För henne erbjuder Sync O en intensiv klitorisstimulans med sina kraftfulla vibrationer i den yttre delen, samtidigt som den inre stimulerar G-punkten för maximal njutning. För honom ger den inre delen av Sync- O en underbar känsla av vibration som resonerar i alla njutningspunkter.

Sync-O är den nya tidens njutningsprodukt eftersom du enkelt kopplar ihop den med hjälp av We-connect appen och har då möjlighet att kontrollera produkten från vilken plats som helst i världen. Det innebär att du ock din partner kan utforska nya nivåer av njutning och intimitet även när ni är långt ifrån varandra.

Sync-O är tillverkad i högkvalitativt och kroppssäkert material och är helt vattentät, vilket gör den perfekt för användning i duschen eller i badkaret.

Dess uppladdningsbara batteri ger upp till två timmars användning på en enda laddning, vilket gör den idealisk för långa och passionerade sessioner.

Varm rekommendation är att använda ett oljebaserat och eller vattenbaserat glidmedel till. Rengör även produkten med naturlig rengöring efter användning.

Garanti 1 år
Egenskaper : Interaktiv parvibrator som kan styras på distans över hela världen.10 vibrationsmönster, appstyrd och fjärrkontroll. Vattentät. Uppladdningsbar med medföljande USB-kabel
Mått Längd: 8cm diameter: 4,4 cm vikt: 230 gram
Mått Fjärrkontroll: 3,7 cmx 9,6 cm. Laddningsfodral: 9,1 cm x 5,7 cm x 1,04 cm.
Material Silkeslent och högkvalitativt kroppssäkert silikon. Fri från BPA, ftalater och latex.
Vikt 69 g