• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Tenga Flex Silky Vit

Innovativ roterande stimulans som leder till härlig massage och njutning.

 
599 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Tenga Flex har en smakfull och unik design med snurrande rörelse som ger en spännande sugeffekt. Insidan har en varierad struktur av knottror och räfflor som ger en stimulans i samband med rotationen runt penis.

Precis som en lösvagina stimulerar Tenga Flex så fort du tränger in i den. Du kan även täcka till lufthålet upptill för att uppleva en ännu skönare känsla. Med hjälp av den unika designen skapas en dynamisk och spännande sug effekt. 

Utsidan är härligt räfflad, mjuk och greppvänlig. För att hitta den stimulans som passar dig för stunden kan du testa att greppa hårdare eller testa att vinkla den.

Tenga Flex finns i två modeller: Vit med en insida som har mjuka spiralformade ribbor och Svart med en insida som har lite fastare spiralformade ribbor.

Tillsammans med din Tenga Flex får du en provförpackning med glidmedel. Den är enkel att rengöra och vi rekommenderar att du rengör din Tenga med Clean rengöringsgel. 

 

Egenskaper Innovativ design med knottrig och räfflad insida. Roterande intimmassage för penis. Enkel att rengöra och återanvända.
Mått Diameter: 7,4 cm. (Innerdiameter: flexibel, ca 1,3 cm. Längd: 15,5 cm (Penetrerande längd: 14,5 cm).
Material Elastomer