• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Tenga Original Vacuum Cup Strong

Unna dig en lyxig onaniupplevelse från början till slut. Strukturerad insida ger dig härlig stimulans tillsammans med en pirrande sugeffekt som får dig att nå stjärnorna.

 
249 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Tenga Original Vacuum Cup erbjuder dig intimmassage där du stimulerar din penis med ett skönt vakuumsug.

Det mjuka materialet i den inre tuben smiter om runt din penis och ditt ollon på ett behagligt slimmat och stimulerande sätt. Insidan har också en eggande struktur som förhöjer känslan.

Du kontrollerar lätt  vakuum-effekten med hjälp av det lilla hålet i toppen på produkten. Genom att täcka hålet mer eller mindre med ett finger, kan du styra suget och hur intensiv stimulering du vill ha. Just den här varianten ger dig en starkare stimulans.

Vacuum Cup är tänkt att användas som engångsbruk, men den höga kvaliteten på material och funktion gör att du kan njuta av den fler gånger så länge du rengör den.

Vi rekommenderar att du efter användning använder Aleah Care antibakteriell rengöring för intimprodukter. Låt din Vacuum Cup lufttorka efter att du rengjort den, så är den startklar till nästa gång du vill nå njutning på egen hand. 

Tips: Använd ett vattenbaserat glidmedel för bästa känsla och hållbarhet. 

Japanska Tenga är experter på onaniprodukter för män. Deras produkter har en tydlig estetisk elegans. Du känner lätt igenom dem för sin genomtänkta design och funktion samt rena färgval. 

Storlek Längd: 16,5 cm. Diameter: 6,4 cm. Penetrerande längd: 15 cm.
Egenskaper Onaniprodukt för män med sugeffekt och stimulerande textur på insidan. Vattentät. Passar de flesta penisstorlekar.
Material TPE
Vikt 91 g