• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Twist penisring

Twist penisring - För kraftfull erektion och ökad njutning!

 
199 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Ta dina intima stunder till nya höjder med penisringen Twist en innovativ penisring som är skapad för att intensifiera njutningen för både dig och din partner.

Denna ring är inte bara utformad för att förbättra känslan av njutning, den hjälper också till att öka din uthållighet genom att varsamt begränsa blodflödet och därigenom bidra till en starkare och mer långvarig erektion.

Tillverkad av högkvalitativt och extra mjukt silikon, erbjuder Twist en oöverträffad komfort under användning.

Dess flexibla design säkerställer en åtsittande men ändå bekväm passform, vilket gör att du kan njuta av fördelarna utan att känna dig obekväm.

Det unika vridna mönstret ger inte bara en touch av elegans, det gör också ringen enkel att sätta på och ta av med hjälp av lite vattenbaserat glidmedel.

Tack vare sin stretchiga design anpassar sig Twist till kroppens anatomi och passar nästan alla storlekar. Oavsett din personliga storlek kommer Twist att omfamna din penis på ett perfekt sätt och ge dig en extra känsla av njutning.

Ge ditt sexliv en twist med Twist, den ultimata källan till kraftfull erektion och ökad njutning för dig och din partner.

 

 

 

 

Egenskaper Elastisk penisring
Mått 59 x 59 x 16mm
Material Stretchig silikon