• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Urban Tantra

Intensiv njutning och gränsöverskridande spel. Välkommen in i Urban tantras värld. En bok som vänder sig till dig som vill komma i djupare kontakt med din egen kropp och din egen njutning.

 
289 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Tantra fokuserar på intimitet - närvaro, medvetenhet och kommunikation. Själva ordet betyder "expandera" och "sprida", och det handlar om att du ska få en djupare kontakt med dig själv och lämna självmedvetenhet, osäkerhet och oro bakom dig. Och här är andningen den absoluta grunden. För det som händer när du andas är att du får mer energi, och den energin ger en ökad känslighet.

Tantra är alltså ett förhållningssätt som kan appliceras på olika delar av livet, och ett av dem: sexualitet. På senare år har kurser i tantra blivit allt populärare. Man utgår från att kroppen är ett tempel och en väg att uppleva det gudomliga. 

Barbara Carellas som skrivit boken Urban Tantra är en hyllad sexpedagog som firar 10-årsjubileum med sin omtalade bok. I boken aktualiserar hon den uråldriga tantrametoden och vänder sig till dig som är öppen för att testa nya gränser och Tantras möjligheter i dagens värld.

Boken Urban Tantra vidgar våra föreställningar om njutning och öppnar nya höjder av intimitet och sexuell tillfredsställelse. Att utöva tantra tillsammans med en annan person handlar om att spegla sig i en annan individ och möta och uppleva varandras känslor, rörelser och uttryck - att skapa närvaro, trygghet och intimitet tillsammans helt enkelt. I boken presenteras över 100 tekniker som kan utföras både på egen hand och tillsammans med din partner liksom mer äventyrliga och vågade övningar med fler, oavsett kön, könsidentiteter, relationsstatus och sexuella preferenser.

Egenskaper Engelsk utgåva. Författare: Barbara Carrellas. Utgiven: 2017-11-21.
Mått 320 sidor
Vikt g