• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Vector Plus

En av våra mest populära vibratorer för stimulans av både mellangård och prostata. Fjärrstyrd för extra spänning på distans.

 
1 699 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Vector Plus är en ergonomisk prostatavibrator med både fjärrkontroll och App-koppling. Vibratorn är designad i samarbete med ledande prostataexperter och med fokus på komfort, säkerhet och njutning.

Den stilrena vibratorn har en justerbar hals som gör att du enkelt kan böja och vinkla pluggen för maximal stimulans av prostatan. Utrustad med två motorer ger den dig härliga vibrationer mot prostatan och mellangården. Flexibiliteten gör också att du kan anpassa Vector Plus efter din anatomi och skräddarsy prostatstimuleringen efter just dina behov och önskemål.

Med sin rundade spets och mjuka former är den också lätt att föra upp baktill och glider på plats samtidigt som den yttre delen med sin sviktande topp gör att vibrationerna mot mellangården kan varieras.  

Vector Plus har 10 vibrationsmönster och 14 hastigheter som du enkelt startar genom ett knapptryck och som du även kan styra via fjärrkontrollen eller Appen We Connect.

Både fjärrkontroll och app-funktioner är uppdaterade. I Appen kan du lägga upp vibrationer efter egna önskemål eller låta din partner ta över kontrollen för en gemensam intim stund - även på avstånd. Vector Plus är dessutom vattentät vilket skapar även härliga stunder i duschen eller badet.

Kom ihåg att rengöra din Vector Plus efter varje användning med varmt vatten och en antibakteriell rengöring för intimprodukter. Vi rekommenderar Aleah Cares naturiliga rengöring som är antiseptisk. 

 

Garanti 1 år.
Egenskaper Vibrator för stimulans av prostata och mellangård. 10 vibrationsmönster, 14 hastigheter. Kan även styras via fjärrkontroll och mobil-app. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (strömadapter köpes separat). Vattentät. Fjärrkontroll medföljer tillsammans med 1 x batteri i fjärrkontrollen samt en provförpackning vattenbaserat glidmedel (2 ml) och en förvaringspåse.
Mått Analplugg: Längd 9 cm (införbar 7 cm), diameter upp till 2,7 cm. Perineum bas: Längd: 10 cm, diameter: 2,5 cm.
Material Silkeslen kroppssäkert silikon. Fjärrkontroll i ABS-plast.