• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Wave Chrome

Tänk dig ett duschmunstycke utformat för orgasmisk njutning där du har dusch och vattenstimulator i en och samma produkt. Elegant, snygg och diskret för egen tid.

 
1 499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Wave är en kombinerad dusch och vattenstimulator som låter dig uppleva en ny typ av orgasmisk njutning. Perfekt för dig som har svårt att få tid för egennjutning i vardagen eller för dig som önskar en diskret njutningsupplevelse.

Förutom att använda Wave som ett vanligt duschmunstycke kan den även nyttjas till att stimulera klitoris och anda sköna punkter på din kropp med ett reglerbart vattentryck. Detta gör den till en fantastisk kombo-produkt.

Wave har en universell passform som är enkel att installera, utformad i samarbete med Hans Grohe, kända för sina fantastiska duschmunstycken i stilren klassisk design. En kombo-produkt som erbjuder dig tre olika stimulerande inställningar för vattenstrålen med reglerbart vattentryck. Från retlig och överraskande vattenmassage, till stadig pulsering eller ett uppfriskande regn.

 

Och som en extra bonus så förbrukar Wave mindre vatten än andra duschmunstycken, närmare bestämt upp till 60 procent.

 

Garanti 2 år.
Egenskaper Duschmunstycke och pulserande stimulator i en och samma produkt. Stimulans via vattenstrålar och vattentryck. Enkel att montera på sin dusch.
Mått 27 cm
Material ABS-plast och silikon