• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Wildberry

Go Wild med Wildberry - En G-punkts dildo med realistisk känsla i neonrosa och med skönt len allergivänlig yta av Bioskin som förhöjer hela upplevelsen.

 
1 299 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Underbara Wildberry är en massagestav utöver det vanliga. Tillverkad av silkeslent Bioskin, ett ekologiskt och allergivänligt material med en mycket realistisk känsla. Dessutom anpassar sig Bioskin snabbt efter din kroppstemperatur. Det gör det ojämförbart med något annat material och måste bara upplevas. 

Wildberry har 6 olika vibrationsmönster för att stimulera dina allra känsligaste punkter på bästa möjliga sätt och ett ergonomiskt och elegant handtag som gör att du lätt kan hålla i den.

Det här är en mycket uppskattad vän att dela njutningsfulla stunder med. Ta gärna med den in i duschen eller i badet och utforska det du tycker bäst om. 100 procent vattentät.

Dessutom kan du låsa produkten så att den alltid ligger säkert i bagaget eller på nattduksbordet.

 

Vad är egentligen G-punkten? Hur hittar jag den

G-punkten är ett känsligt område i slidan som kan ge skön känsla vid stimulering. Den upptäcktes av gynekologen Ernst Gräfenberg på 1940-talet och namngavs 1984 efter honom. Även om det har varit debatt kring dess existens är forskarna idag överens om att det finns ett sådant område i slidan.

För att hitta din g-punkt behöver du söka nära slidmynningen. Den ligger på ovansidan av slidväggen ungefär tre till sju centimeter in.

Stimulering av g-punkten kan vara skönt tack vare dess närhet till de inre delarna av klitoris, även kallad "klitoris baksida".

Du vet att du har hittat rätt om du känner en känsla liknande att behöva kissa när du rör vid den, eftersom g-punkten ligger nära urinröret som utsätts för tryck.

Ofta kan det vara enklare att använda en sexleksak, till exempel Wildberry, för att få den rätta typen av stimulering.

Garanti 1 år
Egenskaper 6 vibrationslägen. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (strömadapter köpes separat). Vattentät. Reselås.
Mått Längd: 19 cm. Diameter: 3,5 cm.
Material Bioskin™, mjuk och silkeslen yta. Både ekologiskt och allergivänligt material.