• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Womanizer Next Sage

Womanizer Next utlovar 100 % orgasmgaranti - Med hjälp av pulserande lufttrycksvågor och helt utan direktkontakt tar den dig till oanade höjder av njutning.

 
2 499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Sommargåva: Vid köp av NEXT får du det prisbelönta glidmedlet REPAIR och en exklusiv orgasmolja till ett värde av 650 kr, utan extra kostnad.

Upptäck Womanizer Next – Förbättrad Anpassning och Revolutionerande Teknologi

Under 10 år har lufttrycksvibratorerna från Womanizer revolutionerat kvinnors njutning och är fortfarande en av våra mest sålda produkter!

Nu välkomnar vi in Womanizer Next som erbjuder ett brett spektrum av stimulans börjandes med ett subtilt men djupt tryck till en intensiv och maxad känsla av stimulans. Next är framtagen för att nå varje kvinnas njutningspunkter på djupet!

Womanizer Next är utrustad med 3D Pleasure Air teknologi vilket innebär att lufttrycket når lägre trycknivåer än sina föregångare. Den kan gå så lågt som tre pulser per sekund, jämfört med till exempel Womanizer Premium 2 som har 20 pulser per sekund. Med möjlighet att justera trycket för att matcha dina behov, erbjuder Womanizer Next en kraftfull och ändå skonsam stimulering, helt unik för alla lufttrycksvibratorer på marknaden.

Aktivera autopiloten och låt Womanizer Next automatiskt växla mellan intensitets- och djupnivåer, vilket effektivt och njutningsfullt bygger upp dina orgasmer. Lufttrycksimpulserna aktiveras när Next är i direkt kontakt med huden, vilket sparar batteritid och ger en mer diskret upplevelse.

Avsluta din session på ett mjukt och behagligt sätt genom att återställa lufttrycksimpulserna till den lägsta nivån med funktionen Afterglow. Helt vattentät redo för äventyr både i badet och i duschen!

Womanizer har lyssnat på sina användare och utvecklat Next så den är helt tystgående.

Med Womanizer Next får du en banbrytande produkt som kombinerar tyst, effektiv teknologi med en mängd anpassningsbara funktioner. Den erbjuder allt du behöver för att maximera din njutning, oavsett om du är nybörjare eller erfaren användare. Låt varje stund bli en resa till oöverträffad tillfredsställelse. Upplev Womanizer Next idag och upptäck en ny nivå av intim njutning.

 

Garanti 1 år
Egenskaper Lufttrycksvibrator med 14 olika intensitetslägen och 3 djuphetsnivåer med nyheten Climax control. Världsunik klitorisstimulans med den så kallade 3D Pleasure-Air-teknologin. Uppladdningsbar via USB-kabel (adapter köpes separat). 100% vattentät (IPX7 standard). Ergonomisk design. Smart Silence teknologi och Autopilotfunktion. Uppladdningstid: 120 min. Mycket tystgående
Mått Längd: 17 cm. Bredd: 5 cm.
Material Silkeslen kroppssäker silikon, Detaljer i ABS-plast
Vikt 480 g