• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Womanizer Premium 2.0 Rosa

Vår stora favorit bland lufttrycksvibratorerna nu i en uppdaterad version. Med hjälp av pulserande lufttrycksvågor och helt utan direktkontakt tar den dig till oanade höjder av njutning. Med 100 procent orgasmgaranti.

 
2 199 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Lufttrycksvibratorn Womanizer är en av våra mest sålda produkter. Det här är en intimprodukt utöver det vanliga som med sin ergonomiska design ligger bekvämt i din hand och som garanterat ger dig njutning av högsta klass med sina innovativa funktioner.

Det unika med Womanizer är att munstycket omsluter hela klitoris och masserar genom tryckvågsimpulser. Med en lätt sugande förtrollande effekt når den ner till nervtrådarna, vilket ger en fjäderlätt och omvälvande känsla som gör att du enkelt når klimax. Försedd med en unik autopilotfunktion som sporadiskt väljer mellan 12 olika intensitetslägen ger den en oförutsägbar upplevelse som får din sexuella energi att sprudla av välbehag.

Dessutom är lufttrycksvibratorn utrustad med den nya Smart Silence-teknologin, vilket gör att den aktiveras när du håller den mot dig och slutar när du släpper hudkontakten.

Lufttrycksvibratorn är vattentät och tystgående och passar därför perfekt att ta med i duschen eller badet. 

Womanizer Premium 2.0 är en uppdaterad version av föregångaren. Med fler intensitetslägen (14 istället för 12), nya härliga färger och en förbättrad autopilotfunktion som tar dig till nya oväntade höjder. Dessutom har plast i förpackningarna reducerats i linje med ökade miljökrav och ansvar.

Samtliga versioner av Womanizer har korats till den bästa produkten på marknaden i ett flertal tidningar och en produkt som är svår att vara utan.

Med din lufttrycksvibrator medföljer en användarmanual, ett kompletterande munstycke i större storlek, en förvaringspåse samt en USB-kabel som du enkelt kopplar till din adapter. 

 

 

Garanti 1 år.
Egenskaper Lufttrycksvibrator med 14 olika intensitetslägen. Världsunik klitorisstimulans med den så kallade Pleasure-Wave-teknologin. Uppladdningsbar via USB-kabel (adapter köpes separat). 100% vattentät (IPX7 standard). Ergonomisk design. Smart Silence teknologi och Autopilotfunktion. Uppladdningstid: 120 min,
Mått Längd: 15,5 cm. Bredd: 5 cm.
Material Silkeslen kroppssäker silikon, Detaljer i ABS-plast
Vikt 141,4 g