• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Wonderful 3 in Wand Rosa

Upplev orgasmisk njutning med den kraftfulla massagestaven Wonderful 3 in Wand som även bjuder på en extra upplevelse för din G-punkt. Låt din sexuella energi sprudla!

 
499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Wonderful 3 in Wand är en njutningsfull massagestav med två utbytbara stimuleringstoppar och som ger dig djupa och intensiva orgasmer.

Massagestaven kombinerar läcker design med intensiv stimulering av din klitoris så att du får en kittlande onaniupplevelse. Låt dig förtrollas av de kraftfulla vibrationerna och ta din orgasm till nya höjder.

Massagestaven har 16 olika vibrationslägen som stimulerar hela klitoris och du upplever en obeskrivlig njutning. Extra plus för att den är tystgående med tanke på den kraftfulla vibrationen. 

Som extra bonus ingår två olika toppar till din massagestav, vilka du enkelt kan byta. Den ena med en G-punkts böj som du använder när du vill utforska och stimulera din G-punkt. Den andra bjuder på två kittlande öron som lekfullt ger dig skön njutning.

Du kan även använda Wonderful 3 in Wand för helkroppsmassage. Pröva på dig själv eller tillsammans med din partner. Det är ett härligt sätt att utforska varandra på.  

Använd dig gärna av ett vattenbaserat glidmedel för att få den optimala känslan. Vi rekommenderar Aleah Cares naturliga glidmedel.

Fin förvaringspåse till din massagestav medföljer.

Garanti 1 år.
Egenskaper Massagestav med 16 olika vibrationsmönster. Uppladdningsbar via USB-laddare (adapter köpes separat). Vattentät. Förvaringspåse medföljer.
Mått Längd på staven: 20 cm. Diameter: 4,1 cm.
Material Kroppssäkert silikon.