• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Iroha Zen Lime

En smakfullt drapperad vibrator i böljande form. Låt njutningsstunden bli något alldeles extra!

 
599 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Iroha by Tenga från Japan gör kanske några av de mest stilrena produkterna på marknaden, alltid i genomtänkt och minimalistisk design. Denna gång har de skapat en vibrator med draperade och böljande räfflor i en form som både är skön att greppa och använda för en ny dimension av njutning. 

Iroha Zen kan både användas till vaginal stimulans eller för att stimulera klitoris med sina tre vibrationsstyrkor, från mjuka till starka vibrationer och ett rytmiskt alternativ. Vibrationerna styr du enkelt med hjälp av en knapptryck.  

Vibratorn drivs av två AAA-batterer som ingår och som ger dig upp till fyra timmars njutning. Dessutom är vibratorn vattentät och avnjutes med fördel i duschen eller badet för en extra sensuell stund.

Vi rekommenderar att du använder din Iroha Zen tillsammans med Aleah Cares vattenbaserade glidmedel för att göra det sköna extra skönt och förhöja känslan.

Iroha by Tengas produkter har en tydlig estetisk elegans och har vunnit flertalet priser i produktdesign. Du känner lätt igenom dem för sin genomtänkta design och funktion samt sobra färgval. 

Egenskaper Batteridriven vibrator med 3 vibrationslägen (AAA, ett batteri ingår i paketet). Vattentålig, klarar ett djup på upp till 50 cm.
Mått 3,4 cm x 3,4 cm x 12,7 cm.
Material Kroppssäker silikon, ABS-plast.