• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Arc

Exklusiv G-punkts vibrator för stimulans av dina mest känsliga punkter med lätt krökt form som ligger perfekt i handen som gör det enkelt för dig att utforska och uppleva orgasmisk njutning.

 
1 299 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Arc är en kraftfull och multifunktionell kvalitetsvibrator, gjord för att utforska dina mest känsliga punkter.

Den mjuka och unikt formade toppen på det solida skaftet ger dig en skön G-punktsstimulering och hjälper dig att utforska området. Njut av olika rörelser som att gunga den, rotera, pressa och föra Arc in och ut. Dessutom gör toppens mjuka och markerade kant att du också kan njuta av en härlig stimulans mot klitoris. 

Handtagets perfekta längd och ergonomiska form ger dig de rätta vinklarna för att komma åt utan att du behöver anstränga handleden. 

Arc har en stark motor som ger dig en djup, tillfredsställande stimulansvariation. Välj mellan 5 vibrationsmönster där du enkelt kan justera intensitetsnivån på varje läge för bästa möjliga stimulans. 

Egenskaper Vattentät för njutning under vattenytan. 5 vibrationsmönster och 5 intensitetsnivåer. Uppladdningsbar via magnetisk USB-kabel (strömadapter köpes separat). Praktisk förvaringspåse ingår. Färg: Ljusblå.
Mått
Material Silkeslent silikon av medicinsk kvalitet.