• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Den gömda kristallen

Finns det något mysigare än att krypa ner under täcket eller en filt med en härlig roman fylld av intriger, kärlek och spännande livsöden? En riktig feelgood-roman med en stor dos värme som verkligen berör.

 
329 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

 

Den gömda kristallen, en mysig julroman skriven av artisten och författaren Maria Wells, är en historia fylld av intriger, kärlek och jultraditioner som utspelar sig i Marias barndomsstad Säffle i Värmland, i Stockholm och London där både NKs julskyltning och leksaksaffären Hamleys har betydande roller. Dessutom visar det sig att Pistill spelar en biroll i berättelsen.

Ella och hennes tre vuxna barn firar jul hos släkten i Säffle, Värmland. På julafton när Ella ska hämta lite julpynt på föräldrarnas vind, hittar hon istället en gammal låda som tillhör henne, lådan där hon sparade alla sina hemligheter som ung. Hon kan inte låta bli att öppna lådan och högst upp ligger ett brev från sin ungdomskärlek. Där står det att de ska träffas igen just idag på julafton, 40 år senare. 

De har inte haft någon kontakt med varandra under alla dessa år och chansen är mer eller mindre obefintlig att någon av dem skulle komma ihåg mötet. Men nu, när Ella hittat brevet kan det ju inte skada att gå dit.

Kommer han att komma ihåg vad de en gång lovade varandra? Och vågar hon berätta hemligheten som hon burit på under alla dessa år?  

Maria Wells har, vid sidan av sin artistkarriär gett ut fler böcker: Läppstiftet en resa, tre begär (Ordberoende), Mammatankar & Mammafällan (Forma). Hon har även medverkat i ett par antologier: Livspusslet - 1.6 miljonerklubben, Kackel, samt ett flertal novellsamlingar: Vi ses på fredagsmys, Vi ses i Covent garden, Samtidigt i New York, Passion, Kära Mamma, 12 minuter i Paradiset, 12 minuter i Pefkos, 12 minuter i Paris (Ordberoende).

 

En riktig "feelgood-bok" som med en stor dos värme verkligen berör. 

Egenskaper Utgivningsår: 2022-10-12, upplaga 1. Format: Inbunden. Antal sidor: 233. Isbn: 9789189363441. Utgivare: Ordberoende Förlag.
Mått
Vikt 384 g