• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Enigma Wave Lila

Erbjuder stimulans av både klitoris och G-punkten - på en och samma gång. Här går elegant ergonomisk design och njutning hand i hand.

 
iconfinder_truck-delivery-shipping-logistics_2205238 Created with Sketch. Leveranstid: 6 -8 dagar.
2 499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Upplev en helt ny dimension av njutning med ENIGMA Wave™ – den ultimata trippelverkande soniska massageapparaten som kommer att förändra hur du upplever blandade orgasmer för alltid! Med alla fantastiska egenskaper från den hyllade ENIGMA™-kollektionen tar denna innovation det hela till en ny nivå genom att introducera den banbrytande WaveMotion™-tekniken, som levererar en oemotståndlig stimulans av G-punkten som du aldrig tidigare upplevt.

Denna avancerade trippelvibrator erbjuder en njutningsrik upplevelse som är helt unik. Medan en kraftfull sonisk våg skapar en djup, men samtidigt försiktig, stimulans av klitoris utan att direkt beröra den, arbetar den införbara delen inuti dig med hjälp av den patenterade WaveMotion™-tekniken. Tre kraftfulla motorer samverkar i harmoni för att ge dig en trippeleffekt av njutning både inuti och utanpå din kropp. ENIGMA Wave™ rör sig smidigt som en våg, förenar tillfredsställande inre stimulans med förföriskt sköna och djupa känslor som tar dig till nya höjder av njutning.

Den helflexibla stimulatorn med ultrastarka vibrationer är precist designad för att ge en målinriktad stimulans av G-punkten som leder till en explosion av lust. ENIGMA är inte bara en vibrator, det är en symbol för lyx och elegans som är skapad för att ta din orgasm till en helt ny nivå. Med dess dubbelverkande stimulering och ett ergonomiskt, greppvänligt handtag ger ENIGMA dig fullständig kontroll över din njutning.

Med åtta olika vibrationsmönster kan du skräddarsy din stimulans för att passa dina preferenser och uppnå maximal njutning av både klitoris och G-punkt. Den banbrytande vågteknologin når djupt in i klitoris för en intensiv upplevelse, medan den ergonomiskt formade inre stimulatorn smidigt masserar G-punkten efter kvinnans anatomi. Tillsammans skapar de en intensitet som tar dig med på en resa till en allomfattande orgasm som du aldrig kommer att glömma.

Med sin vattentäta design kan du också njuta av ENIGMA i duschen eller badet, vilket ger dig ännu fler möjligheter till njutning och upptäckter. Lelo är kända för att vara ett av de mest respekterade varumärkena inom branschen och fortsätter att skapa innovativa och högkvalitativa produkter för sina användare. Så varför vänta? Upplev ENIGMA Wave™ och låt din njutning nå nya höjder redan idag!

Garanti 1 år.
Egenskaper 8 vibrationsmönster i 2 separata motorer. Ergonomiskt utformat skaft. Uppladdningsbar via USB-kabel som medföljer (adapter köpes separat). Vattentät.
Mått 10 cm x 5 cm x 18,5 cm. Varav 14 cm kan föras in.
Material Kroppssäkert och ABS-plast.
Vikt 186 g