• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Europa

Kraftfull massagestav, en sk. wand, med djupgående vibrationer för härlig kroppsmassage eller en mer intim punktstimulering. Ge dig hän och njut med denna  tystgående sköna stav med extra lång sladd.

 
2 399 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Drömmer du om att få njuta om och om igen och bli alldeles andlös. Då är massagestaven Europa något för dig.

Massagehuvudet är täckt av en mjuk silikonhätta, som effektivt fördelar de djupa vibrationerna för extra intensiv stimulering. Du kommer garanterat njuta av djupgående vibrationer oavsett om du använder den till kroppsmassage eller till en mer intim punktstimulans. 

Europa har en kraftfull motor och ansluts med en stickkontakt. Du väljer enkelt mellan sex olika hastigheter med hjälp av ett knapptryck på skaftet och den extra långa sladden ger dig stor rörelsefrihet. Njut av den i lugn och ro, antingen tillsammans med en partner eller på tu man hand. 

 

 

Använd ett vattenbaserat glidmedel för en ännu skönare upplevelse vid användning. Vi rekommenderar Aleah Care Vattenbaserat Glidmedel. 

 

Garanti 1 år.
Egenskaper Massagestaven med djupgående vibrationer. Har en avtagbar hätta av medicinsk silikon som är lätt att rengöra. 6 olika hastigheter.  Ström: Elsladd.
Mått Längd massagestav: 32 cm. Diameter huvud: 6 cm. Elsladd 236 cm..
Material Silikon, metall och plast. Fri från ftalater och CE-godkänd.
Vikt 670 g