• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

G Real

Realistik dildo i följsam och len Bioskin med en hårdare och stadig kärna för en naturtrogen känsla. Vibrationsvariationerna är många och en stark sugpropp i botten ger dig många valmöjligheter till underbar njutning.

 
1 299 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

G Real är dildon för dig som vill ha en naturtrogen massagestav med en oslagbart realistisk känsla. Mjuk på ytan och med en fast kärna för en så äkta känsla som möjligt. 

G Real är tillverkad i Bioskin, silkeslent till ytan och med en härligt verklighetstrogen stuns. Materialet är både ekologiskt och allergivänligt, samt anpassar sig snabbt efter din egen kroppstemperatur. Det gör det ojämförbart med något annat material. 

Du kan välja mellan sex olika tystgående vibrationslägen med olika intensitetsnivåer, allt från lätta skakningar till mer kraftfulla vibrationer. 

Längst ner finns en effektiv sugkopp som gör att du kan fästa G Real på de flesta släta ytor. Utforska vad du gillar genom att fästa sugkoppen för att njuta av stimulans utifrån olika positioner och vinklar samtidigt som du har händerna fria till annat. G Real är både vattentät och har ett reselås som du inaktiverar genom att hålla in knappen i två sekunder.

G Real passar även bra i våra strap-on harness. För ett riktigt stabilt stöd rekommenderas en dildo med platt fot.   

 En praktisk förvaringspåse medföljer. 

Garanti 1 år.
Egenskaper Naturtrogen och med ådrig yta. 6 olika vibrationslägen. Uppladdningsbar via USB-kabel som medföljer. Vattentät. Kraftfull sugpropp i botten som passar även bra i våra strap-on-selar (harness). Beige hudfärg. Reselås.
Mått Längd: 21,8 cm. Penetrerande längd: 14,5 cm. Diameter: Som bredast 4,4 cm.
Material Bioskin