• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Galaxie Lilac

I 10 år har innovationen lufttryck revolutionerat kvinnors njutningsupplevelser och öppnat nya dörrar för sexuellt utforskande.

 
1 199 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Vi välkomnar spännande Galaxie in på arenan av lufttrycksvibratorer, en vibrator som tar med dig på en resa till stjärnorna och bortom.

Med sin futuristiska och eleganta design kombinerar den underbar njutning med stilfullhet, lika passande som njutningsaccessoar som inredningsdetalj – Galaxie har nämligen en inbyggd projektor som skapar en underbar stjärnhimmel i taket!

Den patenterade Pulse-tekniken träffar dina rätta punkter och stimulerar klitoris på djupet med fem lägen och fem intensitetsnivåer.

Galaxie är interaktiv och kan kopplas samman med en app som möjliggör att styra både vibratorn och den trolska stjärnhimmeln på distans.

Men det är inte bara dess tekniska egenskaper som imponerar – Galaxie är också tillverkad av högkvalitativa material som både är säkra och skonsamma mot din hud.

Dess silkeslena yta känns lyxig mot huden och gör varje beröring till en magisk upplevelse.

Det här är den perfekta följeslagaren i din sexuella resa till nya galaktiska höjder, så lägg dig tillrätta och låt Galaxie ta med dig upp till stjärnorna!

 

Garanti 1 år
Egenskaper Lufttrycksvibrator med stilfull design. Dockningsstation med inbyggd stjärnhimmels-projektor. Fem mönster och fem intensitetsnivåer. Vattentät. Uppladdningsbar med USB-kabel. Utrustad med reselås
Mått Längd: 11 cm bredd: 4 cm
Material Kroppssäker silikon