• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Womanizer Next Sage

Womanizer Next utlovar 100 % orgasmgaranti - Med hjälp av pulserande lufttrycksvågor och helt utan direktkontakt tar den dig till oanade höjder av njutning.

 
2 499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Under 10 år har lufttrycksvibratorerna från Womanizer revolutionerat kvinnors njutning och är fortfarande en av våra mest sålda produkter!

Nu välkomnar vi in nya Womanizer Next som med sin patenterade Pleasure Air- teknologin ger en ojämförlig känsla genom att stimulera klitoris på ett sätt som efterliknar beröring, utan direkt kontakt.

Resultatet är intensiva och upprepat tillfredställande orgasmer! Dess tysta och eleganta design gör Womanizer Next till ett diskret och lyxigt tillskott i din intima samling. Uppladdningsbar och vattentät, den är perfekt för både soloäventyr och partnerspel

Där föregångaren Premium erbjuder 14 intensitetsnivåer tar nya Next det till en ytterligare dimension och erbjuder inte bara dessa nivåer av intensitet, utan även tre djuphetsnivåer för en mer komplett och personanpassad upplevelse.

Upplev nästa nivå av erotisk njutning och skapa minnen med din Next som varar för evigt.

Det här är en intimprodukt utöver det vanliga som med sin ergonomiska design ligger bekvämt i din hand och som garanterat ger dig njutning av högsta klass med sina innovativa funktioner.

Det unika med Womanizer är att munstycket omsluter hela klitoris och masserar genom tryckvågsimpulser. Med en lätt sugande förtrollande effekt når den ner till nervtrådarna, vilket ger en fjäderlätt och omvälvande känsla som gör att du enkelt når klimax. 

Dessutom är lufttrycksvibratorn utrustad med den nya Smart Silence-teknologin, vilket gör att den aktiveras när du håller den mot dig och slutar när du släpper hudkontakten.

Lufttrycksvibratorn är vattentät och tystgående och passar därför perfekt att ta med i duschen eller badet. 

Samtliga versioner av Womanizer har korats till den bästa produkten på marknaden i ett flertal tidningar och en produkt som är svår att vara utan.

Med din lufttrycksvibrator medföljer en användarmanual, ett kompletterande munstycke i större storlek, en förvaringspåse samt en USB-kabel som du enkelt kopplar till din adapter. 

 

 

Garanti 1 år
Egenskaper Lufttrycksvibrator med 14 olika intensitetslägen och 3 djuphetsnivåer med nyheten Climax control. Världsunik klitorisstimulans med den så kallade 3D Pleasure-Air-teknologin. Uppladdningsbar via USB-kabel (adapter köpes separat). 100% vattentät (IPX7 standard). Ergonomisk design. Smart Silence teknologi och Autopilotfunktion. Uppladdningstid: 120 min. Mycket tystgående
Mått Längd: 17 cm. Bredd: 5 cm.
Material Silkeslen kroppssäker silikon, Detaljer i ABS-plast
Vikt 480 g