• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Great Earth Desire

Är du i klimakteriet och vill öka din sexlust, ork och energi? Helt naturligt med naturliga växtextrakt och vitaminer.

 
399 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Desire är ett kosttillskott framtaget för kvinnor i klimakteriet som bidrar till ökad lust, motverkar torra slemhinnor och ger mer energi.

Desire innehåller de naturliga växtextrakten ginseng, damiana och maca, växtextrakt som tillsammans bidrar till en normal sexlust. Utöver dem innehåller Desire vitamin B2 och biotin som båda bidrar till normala slemhinnor samt vitamin B6 och B12 som bidrar till att motarbeta trötthet och utmattning. Och som pricken över i-et så innehåller Desire L-Arginin som bidrar till att öka blodcirkulationen, något riktigt välgörande för upphetsning och känslighet.

Rekommenderat intag: 2 kapslar dagligen i samband med måltid. Rekommenderat intag bör ej överskridas. Kosttillskott ska inte användas som alternativ till en varierad kost.

Egenskaper Kosttillskott för kvinnor i klimakteriet. 120 kapslar, räcker i 60 dagar (2 per dag).
Innehållsdeklaration L-arginin HCl, L-citrullin, damianaextrakt (blad av Turnera aphrodisiaca), macaextrakt (rot av Lepidium meyennii), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), ginsenoider (rotextrakt från Panax ginseng), rismjöl, klumpförebyggande medel (veg. magnesiumsalter av fettsyror), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid), folsyra (kalcium L-5-metyltetrahydrofolat), biotin, vitamin B12 (metylkobalamin).
Vikt g