• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Harry Cerise

Penisring med vibration för spännande njutning tillsammans. Med dubbla ringar och en klitorisstimulator. Endast fantasin sätter dina gränser för att addera det där lilla extra.

 
469 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

En nyskapande stimulansring för penis som förhöjer njutningen för både dig själv som bärare och för din partner, vilket gör den här penisringen till en härlig parprodukt.

Harry har vibration och ger dig som bärare en kraftigare och mer långvarig erektion. Utöver detta ger penisringen klitoris och området runt omkring en härlig stimulans i samband med omslutande samlag med hjälp av två "kaninöron".

Ringen runt penis gör att penis känns större samtidigt som orgasmen fördröjs. Den extra ringen kan du trä runt pungen, vilket är både skönt och kan ge orgasmen en extra skjuts. Med sina tolv djupgående vibrationslägen med olika mönster förhöjer Harry penisring njutningen för båda parter och ni får glädje av vibrationerna tillsammans. 

Harry är tillverkad i mjuk silikon som känns skön mot huden och elasticiteten i silikonet gör att ringen är enkel att vira runt, sitter stabilt och är behaglig att bära samtidigt som den stramar åt på ett bra sätt.

Ringarna är flexibla och mjuka och passar de flesta penisstorlekar.

 

Garanti 1 år.
Egenskaper Penisring med 12 vibrationslägen och hastigheter. En parprodukt som även stimulerar klitoris. Uppladdningsbar med USB-kabel som medföljer (Adapter köpes separat). Vattentät. Travel Lock-funktion. Stark men tyst motor.
Mått Diameter : 3,8 cm - 8,9 cm.
Material Kroppssäker silikon. Detaljer i ABS-plast.