• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Iroha Kushi

Stark, tyst och så mjuk att den känns som vattenvågor mot kroppen. Iroha by Tenga har gjort det igen!

 
1 998 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Iroha by Tenga från Japan gör kanske några av de mest stilrena produkterna på marknaden, alltid i genomtänkt och minimalistisk design.

Kushi är fantastisk att njuta av. Den ger dig både steglösa och rytmiska vibrationer att njuta av och samtidigt är den så mjuk mot kroppen. Gjord av en fast gelé med ett överdrag av lent och mjukt silikon gör den helt magisk. 

Vibratorn har också en väldigt spännande, lite annorlunda form med mjuka, följsamma räfflor och som påminner om en snäcka. 

Välj själv om du vill använda toppen exakt där du vill ha den för klitorisstimulans eller om du utforska de mjuka räfflorna och komma åt ett bredare område.

Du kan även pröva den i badet eller duschen för att förstärka känslan då den är vattentät.

Till din Kushi medföljer en stilfull magnetisk laddningsplatta med en genomskinliga kupa. Laddningsplattan kan även användas som en elegant och praktisk förvaringsplats för din Kushi.

Japanska Iroha by Tengas produkter har en tydlig estetisk elegans och har vunnit flertalet priser i produktdesign. Du känner lätt igenom dem för sin genomtänkta design och funktion samt sobra färgval. 

Garanti 1 år.
Egenskaper Steglösa och rytmiska vibrationer. Tystlåten. Vattentät (gäller inte laddaren). Uppladdningsbar via USB. Laddstation. Färg: Cremefärgad..
Mått L 8,8 cm x B 6,1 cm x H 4 cm.
Material Medicinskt silikon och ABS-plast.