• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Iroha Lipstick Svart

En smakfull diskret minivibrator som liknar ett läppstift med tydlig elegans. För njutning när helst du än önskar det. Iroha by Tenga har gjort det igen!

 
399 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Iroha by Tenga från Japan gör kanske några av de mest stilrena produkterna på marknaden, alltid i genomtänkt och minimalistisk design. Denna gång har de skapat en diskret och smidig liten vibrator som är designad som ett läppstift för en lyckobringande klitorisstimulans när helst du önskar njuta fullt ut.

Vibrationerna reglerar du enkelt med en vridknapp, från mjuk och följsamt till mer kraftfull och stark vibration. Lätt att hålla i och tillverkad i mjukaste silikon som känns sammetslent mot huden. Tyst och diskret.

Vi rekommenderar att du använder din Iroha Lipstick tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel för att göra det sköna extra skönt och förhöja känslan. 

Iroha by Tengas produkter har en tydlig estetisk elegans och har vunnit flertalet priser i produktdesign. Du känner lätt igenom dem för sin genomtänkta design och funktion samt sobra färgval. 

Egenskaper Minivibrator med vridknapp för ökad intensitet. Batteridriven (AAA, ett batteri ingår i paketet). Vattentålig, klarar ett djup på upp till 50 cm.
Mått 2,9 cm x 2,9 cm x 7,6 cm.
Material Silikon. Detaljer i polykarbonat.