• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Iroha Midori

Oemotståndligt mjuk vibrator i vacker pastellgrön färg.

 
1 299 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Möt söta Iroha Midori, en exklusiv och nyskapande vibrator från japanska Tenga.

Iroha Midori är gjord i mjukt högkvalitativ silikon som närmast känns som en fast gelé täckt med en silkeslen yta. Resultatet ger en otroligt härlig och skön känsla som ökas när du använder den tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel.

Midori har en rundad form med en liten utskjutande topp. Toppens spets är hårdare än resten av vibratorn och tänkt till punktstimulans.

Med sin rundade form ligger Midori fint i handen och ger dig ett riktigt bra grepp som gör det lätt för dig att styra den med plus- och minus-knappen på vibratorns undersida.

Den hygieniska ytan är behandlad för att stöta ifrån sig smuts och damm. Inuti sitter en tystgående motor som levererar steglösa vibrationer i tre olika styrkor och ett pulserande program.

Använd gärna din Midori tillsammans med din partner eller varför inte avnjuta den i duschen då den är vattentät?

Till din Midori medföljer en stilfull magnetisk laddningsplatta med en genomskinliga kupa. Laddningsplattan kan även användas som en elegant och praktisk förvaringsplats för din Midori.

Japanska Iroha by Tengas produkter har en tydlig estetisk elegans och har även vunnit flera priser. Du känner lätt igenom dem för sin genomtänkta design och funktion samt sobra färgval. 

Garanti 1 år.
Egenskaper Steglösa vibrationer i 3 olika styrkor och ett pulserande program. Uppladdningsbar via den medföljande magnetiska laddningsplattan. Plattan levereras med en USB-sladd och en nätadapter så att du kan välja mellan att ladda via USB-port eller via vägguttag. Vattentät (laddningsstation vattenavvisande). Uppladdningsbart Lithium-ion batteri.
Mått Längd: 7,7 cm. Bredd: 5,9 cm. Tjocklek: 3,9 cm.
Material Medicinskt silikon och ABS-plast.