• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Laya Spot III Sage

Känn pulsen stiga med spännande Laya III – en mångfacetterad njutningsupplevelse som tar ditt intima liv till nya höjder!

 
1 199 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

 

Laya III är en revolutionerande lay-on-vibrator som erbjuder både exakt klitorisstimulans och bred stimulans av hela vulvan och mellangården. Vår hud har flera lager, var och en med sina egna nervändar. Ju djupare lager, desto svårare är det att stimulera. Medan de flesta vibratorer bara stimulerar det översta hudlagret dyker Laya III djupt ner och berör alla typer av nerver, lager för lager, allt för elektrifierande orgasmer!

Den uppgraderade motorn arbetar i olika frekvenser och kombinerar milda stötar med djupa vibrationer vilket gör Laya III till en mästare på att leverera intensiva och skräddarsydda vibrationsmönster som passar dina unika önskemål. Oavsett om du utforskar solo eller delar den med din partner, är Laya III den perfekta följeslagaren som med sin innovativa design öppnar upp för mängder av användningsområden.

Varför inte testa oral penisstimulans med en extra twist - placera Laya III på mannens pungkulor eller varför inte i perineum och sänd honom på en njutningsresa han sent ska glömma. Eller använd Layas fina form till eggande bröstmassage och varför inte kupa handen runt produkten och utforska dina eller din partners känsligaste punkter med en erotisk fullkroppsmassage!

Laya III är tillverkad av kroppssäkra material av högsta kvalitet, vilket ger dig lugn i att njuta av din erotiska utforskning utan bekymmer.

Ta steget in i en ny värld av upphetsning och lyx med Laya III – upplev passion på ett helt nytt sätt och låt dina sensuella drömmar bli verklighet med denna banbrytande vibrator.

Garanti 1 år.
Egenskaper Tystgående vibrator med 7 olika intensitetsnivåer och 3 vibrationsmönster. Helt vattentät med enkla knappar och reslås. Uppladdningsbar med medföljande USB-kabel
Mått Längd: 10,8 cm Diameter: 4,7cm
Material Silkeslen silikon med extra mjukt vadderad topp.