• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Le Wand Swerve

En exklusiv och stilren dildo i blankt rostfritt stål designad för att utforska både G-punkten och prostatan under njutningsfulla stunder.

 
1 898 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Om du letat efter en dildo i stilfull design tillverkad i kompakt rostfritt stål - ett av de mest hygieniska material vi har - för stimulans av G-punkten och prostatan, då är Swerve från Le Wand något för dig.

Swerve har två ändar, den ena har ett kittlande pärlband och stimulerande kulor och den andra har en större lätt rundad spets som du med fördel kan använda till att stimulera G-punkten. Med sin tyngd och lätt böjda formen gör Swerve det lättare för dig att träffa prostatan med hög precision vilket kan ge en våg av intensiv njutning för dig som man. Dessutom ger den lätta böjningen dig möjlighet att uppnå skälvande G-punktsorgasmer. 

Om du gillar temperaturskillnader går det bra att värma eller kyla ner din Swerve under rinnande vatten. Känslan av det kalla ömsom varma stålet kan vara väldigt upphetsande och spännande att utforska. 

Du kan använda alla typer av glidmedel. Vi rekommenderar Balance från Aleah Care som är ett vattenbaserat och helt naturligt glidmedel.

Det är enkelt att rengöra Swerve med en rengöringsgel. Ta en klick Clean från Aleah Care och smörj in. Låt verka i 20 sekunder och skölj därefter av med ljummet vatten. För att göra en djupare rengöring kan du även koka din Swerve i cirka 3 minuter.

Egenskaper En dildo i kompakt rostfritt stål med två olika ändar.
Mått Längd: 21,5 cm. Diameter: 1 cm - 2,9 cm.
Material Kompakt rostfritt stål.