• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Liquid Vibrator Strong

Stimulerar blodgenomströmningen på dina erogena zoner på ett härligt sätt, förhöjer känslan och förstärker njutningen.

 
369 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Liquid Vibrator, Strong Stimulator - Upplev en Vibrerande och Stimulerande Sensation!

Liquid Vibrator Strong är inte bara en vanlig gel, den är en källa till sensuell njutning som tar er intima upplevelse till en helt ny nivå. Med dess extra starka och kraftfulla formel är den designad för att ge en intensiv stimulans och en vibrerande känsla som ökar glädjen och njutningen för både dig och din partner.

Denna unika unisex-gel fungerar som en "flytande vibrator" och är skapad för att ge er båda en djupare och mer tillfredsställande intimitet. Genom att applicera en liten mängd av gelen på det önskade området och varsamt massera in den, kommer ni att uppleva en omedelbar stimulans som försätter er i en härlig sinnesstämning. För män kan det vara fördelaktigt att använda en något generösare mängd för att förstärka upplevelsen ytterligare.

Efter applicering låter ni gelen absorberas in i huden under några minuter och njuter sedan av dess långvariga vibrerande effekt som varar i upp till 20 minuter. Vid behov kan ni enkelt applicera mer gel för att förlänga den sköna känslan av stimulans och njutning.

Förpackad i en praktisk "luftfri" pumpflaska för att säkerställa längre hållbarhet och enkel användning, är vår Liquid Vibrator idealisk för att göra era intima stunder ännu mer spännande och njutbara.

Denna produkt är tillverkad av 100% naturliga ingredienser och är helt veganvänlig, vilket gör den till ett medvetet val för både din kropp och miljön. Observera att gelen endast är avsedd för extern användning.

Det är viktigt att notera att effekten av denna produkt kan variera från person till person, och även om den är utformad för att maximera njutningen, kan vi inte garantera specifika resultat för varje individ. Upplev den vibrerande kraften hos vår Liquid Vibrator och skapa minnesvärda och lustfyllda ögonblick tillsammans med din partner.

 

Volym 15 ml
Egenskaper Stimulanskräm med glidegenskaper. Gelen bör inte användas under graviditet.
Innehållsdeklaration Aqua, glycerin, cyamopsis tetragonoloba gum, alcohol denat, aloe barbadensis leaf juice, potassium sorbate, lactic acid, spilanthes acmella extract, polysorbate 80, sodium benzoate, tocopheryl acetate, mentha arvensis herb oil, sodium saccharin, citric acid, CI 19140, CI 42051