• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Mammaroll & snippkontroll

Boken Mammaroll och snippkontroll: Du och din kropp året efter förlossningen är skriven för alla nyblivna mammor som vill veta mer om hur kroppen påverkas av en graviditet och vad som händer med den egna kroppen efter en förlossning.

 
339 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Hur påverkas kroppen efter en graviditet och vad händer med min kropp efter förlossningen? Ett ämne som många nyblivna mammor behöver prata om och vill veta mer om. Många känner sig oroliga och osäkra kring frågan, och funderingar och tankar kring vad som hänt med den egna kroppen är många. För en förändring sker efter en graviditet och en förlossning. Men vad är normalt eller inte?

Och mitt uppe i alla de där funderingarna ska du som nybliven mamma ta hand om ett nytt litet liv. Hela din tillvaro har liksom gjort en kullerbytta och du vet kanske inte vart du ska vända dig med dina funderingar eller vem du ska fråga. Vad har hänt med min kropp egentligen? I den situationen är det lätt att känna sig ensam. 

På sociala medier ser du kanske hur alla andra klarar allt galant. Inte en enda nybliven mamma verkar ju ha ont i rumpan, är trötta, känner olust eller har ett icke-existerande sexliv! 

Vissa är jättebra på att ställa frågor, kräva hjälp, lyfta tankar och oro. Andra är mindre bra på det, kanske är den här boken allra mest för dem. För de som vill veta lite mer om sin kropp efter en graviditet och en förlossning. Som vill ha svar på sina frågor och undringar om det här verkligen är normalt. Om det ska vara så eller inte: Hur känns ett begynnande framfall? Hur ska min snippa se ut? Ska jag verkligen kissa på mig varje gång jag nyser? Kommer jag kunna hoppa i studsmattan och springa i löpspåret? Hur mycket hemorrojder ska jag stå ut med? Kommer jag någonsin vilja ha sex igen?

Boken är skriven av Mia Fernando och Louise Winblad.

Egenskaper Författare: Mia Fernando och Louise Winblad som även illustrerat. Fri Tanke Förlag. 155 sidor. Utgiven: 2018-02-28, upplaga 1.
Vikt 451 g