• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Mea Puderrosa

Öppna dörren till en sensuell värld av njutning och frigörelse. Den eleganta lufttrycksvibratorn Mea ger dig möjlighet att utforska din lust och sensualitet på ett magiskt sätt.

 
2 499 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

En förstklassig luftrycksvibrator med enastående sugteknik som tar dig med på en sensuell resa till njutning och frigörelse. Mea är designad för att efterlikna den förtrollande känslan av passionerat oralsex genom att vibrera luften - vilket skapar en oemotståndlig klitorisstimulering utan direkt beröring.

Välj mellan fem hastigheter och tre olika vibrationsmönster för att skräddarsy din upplevelse och nå ultimat klimax. Från en snabb och intensiv sugteknik till mjukare och mer djupgående sugrörelser, eller varför inte växla mellan intensitet och avkoppling? Något som kan maximera njutningen till fullo och erbjuda dig fullständig kroppslig extas.

Och när det känns rätt för dig använder du Cool Down-funktionen som avrundning för att förlänga den härliga känslan efter orgasmenlyckan. Detta subtila tillvägagångssätt minskar överstimulering och förlänger njutningen, vilket ger dig en sensuell och långvarig upplevelse.

Med Mea är multipla orgasmer en realistisk möjlighet, något som bara måste få upplevas! Du får dessutom en lufttrycksvibrator som både är omsorgsfullt utformad med diskretion i åtanke och som är tystlåten så att du kan njuta utan att väcka uppmärksamhet.

Laddningsfodralet som medföljer är av högsta kvalitet och erbjuder en praktisk och diskret laddningslösning.

Så unna dig själv en njutningsresa tillsammans med Mea och utforska en värld av sensuell extas.

 

Garanti 1 år
Egenskaper Tystlåten luftrycksvibrator med 3 vibrationsmönster och 5 hastigheter. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel (adapter köpes separat). Diskret laddning med hjälp av sin stilfulla förvaringsbox.
Mått Längd 6,9 cm och diameter 3,8 cm.
Material Kroppssäker silikon