• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Mona II cerise

Populär G-punktsstav med den perfekta formen och fylligheten för att ge en effektiv och målinriktad stimulans av G-punkten. Nu i en uppdaterad och kraftfullare utgåva.

 
1 449 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Mona II är den uppgraderade versionen av Lelos populära G-punktsvibrator med perfekt form och fyllighet för en målinriktad stimulering av G-punkten. Nu med en ännu kraftfullare vibrationskraft och en vattentät mångsidighet.

Välj mellan sex olika vibrationslägen som du lätt kan justera på åtta olika nivåer. Få andra G-punktsvibratorer ger en lika jämförbar närvaro som Mona II. Med sin mjuka kroppssäkra silikon som ger en silkeslen yta och den rätta böjningen som når ditt G-punktsområde, levererar Mona II alltid de mest tillfredställande upplevelserna.

Som alltid med Lelo, kommer MONA II i en elegant svart presentförpackning och du har full 1-års garanti samt 10-års kvalitetsgaranti

För en ännu bättre upplevelse rekommenderar vi att du till din Mona använder ett härligt vattenbaserat glidmedel, förslagsvis Balance från Aleah Care och en orgasmolja eller gel, förslagsvis ON eller Secret of Love.

Garanti 1 år.
Egenskaper G-punktsvibrator med 6 vibrationsmönster och 8 vibrationsstyrkor. Vattentät. Uppladdningsbar med USB-kabel som medföljer. Ytterst ljudsvag.
Mått Längd: 20 cm. Diameter: 3,3-5,1 cm.
Material Kvalitets PC-ABS och kroppssäkert silkeslent silikon.
Vikt 110 g