• √ Trygg e-handel       √ Kvalitetsprodukter       √ Diskreta paket       √ Fri frakt över 800 kr i Sverige
0 Varukorg
Skapa ny lista
Lägg till i inköpslista
  • Mina favoriter
  • {{ list.name }}

Naked Addiction Thrusting Caramel

Naturtrogen dildo i hudliknande material och med en unik och spännande stötvis rörelse som ger en verklighetstrogen känsla.

 
2 249 kr
{{ price }}
  • Trygg e-handel
  • Kvalitetsprodukter
  • Fri frakt över 800 kr 

Naked Addiction Thrusting är en naturtrogen dildo, mjuk på ytan och med en fast kärna för en så realistisk känsla som möjligt. Dildon har en unik stötvis stimulansfunktion som liknar den vid penetration och ger dig en njutningsfull upplevelse utöver det vanliga. Genom enkel styrning med två knappar kan du utforska alla dina känselpunkter vaginalt och passar utmärkt för stimulans av din G-punkt.

Det här är en njutningsfull vibrator med sju olika vibrationslägen som stärker ditt sexuella välbefinnande. 

Tillverkad i ett nytt och unikt material, Incredifeel, som ger en realistisk yta och silkeslen känsla. Fri från ftalater och latex. Otroligt mjuk, sammetslent vid beröring men samtidigt fast för att ge ett perfekt motstånd vid en penetration tack vare den fasta kärnan i silikon.

Utforska vad du gillar genom att fästa den starka sugkoppen längst ner på en slät och hård yta för att njuta av stimulans utifrån olika positioner och vinklar samtidigt som du har händerna fria till annat. Dessutom passar den bra i våra strap-on-selar harness. För ett riktigt stabilt stöd rekommenderas en dildo med platt fot.  

Garanti 1 år.
Egenskaper Dildo med unik stötvis funktion för stimulans. 7 vibrationslägen. Trådlös fjärrkontroll. Uppladdningsbar via medföljande USB-kabel. Kraftfull sugpropp i botten som passar även bra i våra strap-on-selar (harness). Reselås. Vattentät. Färg: Beige hudfärg.
Mått Diameter 4,5 cm. Längd 23 cm, varav 16 cm går att föra in.
Material Incredi Feel premium silikon med dubbel densitet. Mjuk yta runt styvare inre kärna för realistisk känsla.